Vanaf 1 augustus 2019, worden Bram Franken en Tim Ovington de nieuwe uitbaters van de Cour, in Terheijden. Beide heren zijn opgegroeid in het dorp en zijn als duo altijd enorm betrokken geweest bij activiteiten in Terheijden. Zo kennen de meeste het duo van de Summer Sports Week, die zij in 2012 oprichtte.

De Cour is volgens Bram en Tim een geweldige mogelijkheid om weer iets terug te geven aan het dorp. Het gemeenschapshuis, wat onderdeel uitmaakt van de gemeente Drimmelen, schreeuwt erom om op een andere, frisse manier aangepakt te worden. Bram en Tim zien geweldige kansen.

Tijdens de afgelopen 10 jaar hebben beide heren zich enorm verdiept en verrijkt binnen hun werkvelden. Bram heeft meerdere sociaal maatschappelijke projecten opgezet in de regio Rotterdam. Als buurtsportcoach en jongerenwerker heeft hij succesvolle projecten opgezet om jongeren op een positieve manier uit te dagen. Daarnaast runt Bram al 3 jaar zijn eigen sportbedrijf; B-Fit Terheijden. Bram begeleidt alle doelgroepen binnen zijn dorp om fit en vitaal in het leven te staan.

Tim is vooral aan de slag gegaan binnen de onderwijswereld in zowel binnen als buitenland. Als ‘Tim The Travelling Teacher’ bezocht hij in de afgelopen 2 jaar 44 scholen en 6 gemeenschapshuizen om zijn visie op onderwijs te verrijken. Zijn inzichten en ervaringen gaat hij in de Cour met iedereen delen in zijn nieuwe ‘Leerfabriek’. Daar later meer over.

Beide heren kijken er naar uit om iedereen welkom te heten in de Cour vanaf 1 augustus!